Ves dec 18nagr okras Ves dec 18 VVO okr

Natečaj za VVO

V Turističnem društvu Moravče smo za letošnji čarobni december povabili vse VVO - vrtce v Sloveniji k nagradnemu snovanju in izdelavi okraskov za našo božično - novoletno smreko, ki stoji pred vhodom v KD v Moravčah in čaka na okrasitev prvi dan prireditve Veseli december, 17.decembra. Odziv je bil nad pričakovanji in malčki našega VVO Vojke Napokoj bodo imeli veliko dela, da bodo obesili vseh 43 okraskov, ki so prispeli po pošti in dodobra okupirali moravškega poštarja.

»Komisija, ki ji je predsedoval« g. Blaž Slapar, je imela težko delo in je namesto treh podelila kar štiri glavne nagrade naslednjim skupina malčkov (vrstni red je naključen):

  • Vrtec Otona Župančiča, Kidričevca ul.18 b, Enota Loka, 8340 Črnomelj, skupina Gumbi, mentorici: Suzana Vidic, Katarina Štrucelj, za izdelek snežena kepa z ledenimi iglicami in logotipom
  • VVO Vojke Napokoj Moravče, skupina Žabice, vzgojiteljica Klavdija Gorišek, za izdelek muc z »živahnimi« očki
  • Vrtec Ptuj Enota Spominčice, Vzgojiteljici: Tatjana Rojko, Blanka žižek, izdelek: velik obesek – balon zaradi vidne delitve dela med otroki
  • VVO Ormož, skupina Kapljice, vzgojiteljice: Sara Korotaj, Nataša Grabovac, Nastja Štucl, za izdelek mucek na spirali, ki je prepričal z igrivostjo, barve logotipa so bile inspiracija za muckov obraz in kodre.

Nagrade znašajo po 50 evrov, ostali sodelujoči otroci pa se bodo sladkali s sladoledom.

Splačalo se je!